2005/10/28

slappo deluxe

ja jo, operationen gick bra. det var nog bland det bisarraste jag varit med om. dom otäcka men konstigt nog tilltalande sjukhusstrumporna gjorde det hela mycket komiskt. massor med gött lugnande, det är bara att tacka och ta emot så länge baren är öppen. fick tyvärr inte se operationen, men allt som ledde fram till det fick jag se, bland annat när de pumpade ur allt blod ur handen. preppad och klar var den alldeles vitgul och lite lätt svullen. huä.

nu har det gått mer än en vecka och det börjar kännas bättre. såret börjar klia, vilket är ett bra tecken, men suget att plocka bort bandage och det hemskt nerblodade plåstret är svårt att hantera. när högerhanden ska kuttas vill jag nog ha gips, att bara ha bandage sätter stor press på handleden. plus att jag inte kan motstå att vara där och pilla. mhehe.

idag tog jag lite välbehövlig semester efter tre dagars jobbande. jag tenderar att överskatta min förmåga lite väl mycket ibland. plus att sömnbehovet är helt sjukt stort nu. att jag vaknar på nätterna gör inte det hela bättre heller, men mycket kan härledas till överkonsumtion av te sent på kvällarna, plus morgonpigga kissekatter. mjao.

det groteska blåmärket på armen börjar blekna i samma takt som bandaget grånar. på onsdag ska stygnen väck, det är så jag nästan räknar timmar. innan det ska det hinnas med brorsflytt (nej, jag ska inte bära kartonger, passa barn däremot), hemmafest med skräckfilmstema, besök hos öronspecialist för att kolla upp min tinitus och andra intressanta saker som gör livet värt att leva.

nu närmast, ännu mera kattegos och hussegos för att göra dagens slöande komplett. :D

Inga kommentarer: