2009/01/16

hurra! bebiskoven är 3 månader!

idag fyller korven 3 månader. det firar hon genom att vara precis som vanligt: sova, äta, greja och bajsa. själv var jag uppe i ottan och taggad inför premiärbesöket på öppna förskolans babydag som är på fredagar. bebis på magen och en lättare skötväska packad traskade vi ut i 2 minusgrader. väl framme var det stäng p.g.a sjukdom. bah. fick vända om och gå de säkert 150 metrarna hem igen. vojne vojne.

på vägen hem såg jag den blottade bebishalsen! ve och fasa! i vanliga fall brukar hon ha en haklapp som permanent accessoar eftersom hon kräks hela tiden, men eftersom vi skulle vara piffiga på förskolan så hade vi skippat den. så fort jag kom hem sydde jag en krage i fleece, ty bebishalsar inte är formade för halsdukar direkt. får se om den passar om vi ska ut och greja nåt mer idag.



sen piffade jag till en huvtröja med spermaliknande fläckar på ena ärmen. det är nog inte sperma för de gick inte bort i tvätten, men eftersom jag stal den av morsan så kan man aldrig vara säker. egna fläckar, fine, men andras sölande ä en annan femma. IAF, den fick bli kortärmad, plus att den fick en halvbra uggla som applikation. ses här med gårdagens scones i mun på mig. ugglan är för övrigt inspirerad av bebiskorvens favoritbody (läs: min favoritbody).

idag sätter vi förmodligen upp köksfläkten som legat och skräpat i minst tre rum det senaste halvåret. varje gång jag frågat M om vi kan sätta upp den så har han svarat JA, så vi kan ju ta det med en nypa salt. dock har vi inget kolfilter till den än, så speciellt effektiv kommer den nog inte vara i början med enbart fettfilter. dessutom måste kusinen komma och dra el. hmhm, får väl se...

3 kommentarer:

ausi sa...

hmm jag kan meddela att vår fläkt satt uppe utan kolfilter i 3 månader innan luke fick tummen ur :-)
jag kunde haft tummen ur men han skulle fixa det så så blev det.

hochlash sa...

den satt iaf uppe! :D

anna sa...

sluta skryta om era glidiga fläktar era jäklar! :D hehe, jag vill också ha..
du är ju en one woman symaskinsattack. jag funderar på att beställa tyg till köksgardiner. hjälper du mig då? :)