2009/05/01

långhelg del fem

efter en grillad hamburgare och lite buskklippning åkte vi hem och panikstädade lite inför ett bebisbesök samt inför ankomsten av Mannens vän och musikaliska vapendragare (se about:blank bland länkarna). bebisbesökaren är fem månader äldre än minigrisen och har därmed väldigt långa armar som ska pilla på precis allt. föräldrarna erbjöd sig att märka upp samtliga saker i lägenheten som skulle behöva flyttas på för att bebissäkra hemmet. jag hoppas ju innerligt att min bebis skall vara snäll och lydig så vi slipper greja så mycket.

morgondagen har mycket aktiviteter att erbjuda. minigris ska skeppas till farmor och farfar (premiären ensam hos dem). sen ska vi grilla i en närliggande park och dricka oss fnissiga för att sedan gå vidare och studsa till hård musik.

andra gången hon är borta från oss. får se hur tidigt jag kommer att tvinga Mannen att åka och hämta henne. nog för att det är najs att hitta på något på egen hand ibland men vara utan henne allt för länge kan nog bli väldigt plågsamt.

nu börjar filmen (den siste samurajen) bli lite mer intressant så jag lägger ner skrivandet för idag.

Inga kommentarer: