2008/11/02

tre timmar åt gången

grisen skall matas var tredje timme, vilket innebär, att efter matning och allt stök och bök runt maten ger en i runda slängar två timmar att hitt på nåt på, om man har tur. sen finns det ju alltid marginaler, hon ylar ju inte exakt på minuten var tredje timme.

hittills har det gått bra, men imorgon ska M börja jobba. jag tacklar det med samma taktik som det mesta nuförtiden, dvs genom att inte tänka på det utan ta det som det kommer. i de allra flesta fall löser det sig rätt bra. ta t.ex det här med att föda barn. hade inte tänkt på det speciellt mycket. jag visste rent praktiskt att det skulle göra ont att klämma ut en bäbis genom muttan, men så mycket mer kan man ju inte veta. och det gick ju faktiskt rätt bra.

och det börjar bli helt sjukt kallt nu. ute är en grej, men inne! jag tror hyresvärden är lite snål och låter bli att ösa på elementen, bara för att spara pengar. så nu går man runt här hemma och huttrar fullt påklädd. för annars är det ju rätt praktiskt att gå runt utan kläder när man har en ål ständigt hängande i tutten.

Inga kommentarer: