2008/12/16

bvc & bvp

bvc: barnavårdscentralen.
idag var det tvåmånaderkontroll med allt vad det innebär. minigrisen gjorde sig väldigt populär bland alla damerna eftersom hon hade på sig sin tomteluva. sen kissade hon på britsen. hon följer iaf sin kurva stadigt, men än har hon inte passerat 5-kilosstrecket. däremot är hon nu 56,5 cm lång, och det var ju lägligt att jag nu plockat fram nästan alla kläder i storlek 62.

det är lite knäppt, men en stor del av nöjet med att ha barn är att klä dem i fina kläder. till skillnad mot tanterna i rulltrappan på liseberg som tyckte det var förfärligt med alla som klär ut sina barn till djur, tycker jag att minigrisen är som finast när hon har på sig sin björnoverall med öron och svans.

bvp: barnvagnspromenad.

hade bestämt promenaddejt med två FL-mammor. tajmade in det precis lagom efter besöket på bvc. hann med en matning innan vi gick därifrån, la julkorten på lådan på vägen och var framme vid träffpunkten tio minuter före utsatt tid. det är inte ofta jag haft såhär bra marginaler så jag inte ens behövt stressa. annars brukar svettpärlorna hopa sig i pannan och allra mest i ryggslutet, tidsoptimist som man är.

det är lite knäppt vilken samhörighet man kan känna med folk som är i samma situation fastän man inte känner dem. man jämför förlossningar, bajs och vaknätter så det skummar i mungiporna. det är liksom same, same but different.

Inga kommentarer: