2009/01/10

after bebis

igår gick jag upp typ sju. bebiskorven var hungrig i vanlig ordning. sen var det ingen större idé att gå och lägga sig eftersom vi skulle på babysimteorin. precis när vi skulle gå pajade axelremmen till skötväskan, så jag fick i panik fixa en nödlösning.

hade beräknat 1½ timmes marginal för promenaden eftersom jag inte riktigt visste exakt hur långt det var. teorin började tio, gick hemifrån tio i nio. som tur är har man blivit tidspessimist(?) så jag var framme redan efter 40 minuter. man blir alltid lite fundersam när man kommer först och det är inte helt uppenbart vart man skall vara. fick dock provat ut de mest bedårande badbyxor som jag skådat i lugn och ro. sen la hon av en jättebaj som hon fick mysa med under hela teorilektionen.



M har en massa bebistörstande arbetskamrater så jag fick pallra mig till andra sidan stan. hade en massa saker inplanerat efteråt, så på grund av tidspressen prioriterade jag bort ett toabesök. nödlösningen blev att jag fick gå in på en pizzeria och pynta en femma innan blåsan hann utföra self-destruct. snel pizzabagare micrade även korvens vatten så hon kunde ta sig en take-away på bussen. ett par bebispizzor senare i rusningstrafiken var jag framme. nummer fem från mae krua till lunch och sen tillbaka tvärs genom stan igen för att sedan käka mazarin och dumlekaka hos ausi. grisen fick agera mannekäng i kläder som ausi plockat med sig från svunna tider. grymt opraktiskt med magvisarlinne på bebis.

kvällen avslutades med after (bebis)work på incontro. tre öl och tre glas vin senare var jag nog ganska så snorpackad. missbedömde toleransnivån rätt fett med tanke på att det är över ett år sen senaste brakfyllan. skoj var det iaf, speciellt när underhållningen bestod av buggande par till lugnt pianoplonkande, typ schlagerballad à la magnus carlsson.

bävern har inte behagat att dyka upp heller, så jag får lägga upp morrhårsbilden nu istället.



nu måste jag pussa på bebis för jag har inte sett henne på snart ett dygn ty förmiddagen har spenderats på ikea med bruttorna. M skulle hämtat upp oss så vi kunde åka till hans föräldrar, men pga bunkerlikheterna och noll mottagning åkte han dit själv. gah. det pågår en livlig diskussion på skötbordet och jag är inte med.

hejdå!

1 kommentar:

ausi sa...

Haha magvisarlinne på bebis må va opraktiskt men guu va coolt och chict :-) Tänk dig bebis häggbert med magvisarlinnet och gula underbyxor utanpåblöjan en varm sommardag om några månader :-D