2009/11/23

bebis har muterat

från att ha varit en bebis som gör typiska bebissaker som att krypa och greja i allmänhet, har hon nu gått och blivit ett barn. i lördags åkte vi till svärföräldrarna, och där lossnade allt. under en längre tid har hon försökt stå och gå, men har haft alldeles för mycket spaghetti i benen, men nu var det helt andra bullar. först ställde hon sig upp säkert tjugo gånger per minut, sen övergick det i lite stapplande med allas jubel som pepp.

igår åkte vi till mina föräldrar för att demonstrera. till en början var hon inte alls sugen på att stå eller gå, men när hon väl gjort sig bekant med omgivningarna så gick det hur bra som helst där också. gick flera meter åt gången. sen har hon övat resten av kvällen. nu är det bara att hålla i hatten.

för inte nog med att hon går nu, dessutom kan hon klättra upp i soffan själv nu. det hela slutade med en störtdykning och en bula stor som en golfboll i pannan. nu kan man inte ens vrida bort huvudet i en sekund innan fröken våghals hittar på nåt fuffens. det här bådar inte gott. måste nog köpa en sele till henne.

Inga kommentarer: