2010/06/03

gåddämn!

igår var första officiella distansdagen med många timmar att förlägga studier på. en timme av dessa spenderade jag på gymmet med ett tjugotal andra samt lika många skivstänger. svettigt? svar ja. sen cyklade jag till dagis och hämtade upp minigrisen för vidare cykeltur ner till lindholmen. där fick hon lite mellanmål vid det glittrande vattnet.

för säkerhets skull tog vi båten över till fastlandet, det kändes lite jobbigt att cykla över bron med en sprattelbebis bak. däremot var hon inte jätteförtjust i att åka båt och höll sig krampaktigt fast runt halsen på mig. åtminstone tills vi var ute på lite större vatten där man kunde spana på en massa båtar, fåglar och annat intressant.

cykeltur från rosenlund till stadsbiblioteket där vi skulle låna en bok i skolsyfte. denna visade sig dock vara en lite broschyr som fick plats i en mindre bakficka. på cykelturen hem passerade vi en cykelkollision på göta älvbron där jag konstaterade att med gris bak på cykeln ska vi inte ta bron förrän andra sidan är reparerad. jepp.

efter avstickaren på lekplatsen hemmavid hade vi totalt avverkat ca 13 km lätt cykling under dagen. som om det inte var nog med träning. dessutom gick jag ut på långpromenad med anna efter lite pepp i form av biggest loser. 8km och ett par mördarbackar senare var jag hemma för lite kvalitetsmys i soffan framför teven med lite big bang theory.

idag kan jag knappt gå.

1 kommentar:

Anlar sa...

Vad duktig du är!!!