2008/09/12

trött del 2

första delen av veckan har jag varit helt sjukt trött. sovit länge, men ändå stupat i säng tidigt. kan ha varit det milda halsonda jag förmodligen drog på mig i lördags efter besöket hos mor och far. slipade och målade första lagret på byrån som ska stå i snuttens rum. blev dock avbruten av mor som lyckades skada sig på en plåt och fick sy fem stygn.

i söndags var vi uppe i ottan och på familjegudstjänst då avkomman till gamla klasskamrater till M skulle döpas. trevlig tillställning med massor av ätbart som tillfredsställde min ständiga hunger. jobbigt var dock att revbenen började ta emot magen på morgonen, vilket inte är det mest bekväma när man inte är sådär jätterörlig från början. som tur är är det inte ett konstant skavande (än?) utan bara när hon ligger i vissa ställningar.

onsdagen förgylldes av en tjejfika igen. nu börjar de bli av så ofta så man skulle kunna tro att de kommer bli en vana inom snar framtid. *hållatummar* fyndade på myrorna på hemvägen, som sålde ut allt för halva priset. det är nästan som att få grejer gratis, för priserna är ju inte direkt höga från början. som t.ex en bärsele från babybjörn, fint skick dessutom, för ynka 25 spänn. rätt bra med tanke på att en liknande modell (denna är ju inte sprillans så att säga) går på typ 800 spänn.

igår var jag och ausi i de djupa skogarna i härrydas östra glesbygd och plockade svamp. armarna är ju sådär snygga när man legat på alla fyra under granar och försökt nå de dyrbara trattisarna. mycket roande. byrån fick sig en andra strykning dessutom. hoppas det räcker.

tevekvällarna är ju fantastiska numera när man kan se top model varje vardag. MEN RÖVHATT! råkade googla ANTM cycle 10. risk för total spoiler när man får se vem som vinner. blärk. and now då?

Inga kommentarer: