2008/12/11

bebis på magen

mammor vet alltid bäst, men när de blir mormödrar kan det bli tvärt om. igår kom det åsikter om vilken typ av mössa minigrisen har. mamma tyckte att hon borde ha en tjockare vintermössa än den tunna bomullsmössan hon använt hittills. visserligen var den lite liten eftersom den andra var i tvätten, men ändå. idag tog jag på henne en vintermössa vilket resulterade i att hon var alldeles dyngsur i nacken. back to the bomullsmössa. mamma vet bäst.

sen är det rätt svårt att veta när bebisar rapat klart. sen gnälleriet har vi lagt lite mer tid på rapningen, men uppenbarligen inte tillräckligt. idag har hon varit gnällig och inte sovit så mycket. efter knappa 5 minuter i babybjörnen kom det ett par rejäla luftutsläpp, och nu har hon totaldäckat. undra hur länge hon kan sova i en babybjörn innan det blir jobbigt för henne?

mer bööptid blir det iaf. fast tidigt på morgonen kan det kännas jobbigt. imorse passade jag på att vädra sovrummet när jag ändå gick runt med grisen på axeln. luften inne i sovrummet är inte den bästa nu när vi sover med stäng dörr.

barnmorskan misslyckades med att sätta in spiralen. rövhatt. får vänta en månad till. däremot kändes det knappt. hade nästan förberett mig på att det skulle bli lite jobbigt, men det är fan jobbigare att bajsa betong än att bli pillad i livmodern.

Inga kommentarer: