2008/12/11

städa städa varje fredag

om det ändå vore så väl. alltid gör man allting i sista stund, istället för att göra lite hela tiden. och när man väl är i det stadiet att man är jävligt stressad börjar man städa sånt som är helt irrelevant. saker som inte syns, eller som legat orörda i månader utan att man reagerat över dem tidigare. men nu ska man fan in och sortera på detaljnivå. det roliga med sånt är dock att man hittar saker man trodde man inte hade kvar. som mitt juicy tubes från lancôme som luktar och smakar snask.

imorgon får vi nytt bebisbesök. det är fånigt på nåt sätt, att så fort man själv får barn så blir alla andra bäbisar helt plötsligt otroligt intressanta. det är kanske lite som män som jämför penisar. för det gör dom väl?

idag köpte jag en nappflaska till minigrisen. valde ut den för att den var finast, med ugglor på. väl hemma upptäckte jag att denna, esska, inte har alls samma fiffiga funktion i hatten att den trycker ner nappen så man kan skaka mjölk utan att det läcker, som bambinos flaskor har. istället får man skaka utan hatt och med fingret på napphålet. inte alls lika bra. får väl se om grisen accepterar denna alls. har ju märkt vissa kräsna tendenser när det gäller att stoppa saker i mun.

Inga kommentarer: