2009/08/10

bebis överallt

idag kände jag ett enormt behov av att skaffa grindar till lägenheten. det är lite svårt att hålla koll på bebis när man diskar så bästa lösningen borde vara en grind. vet inte hur många gånger hon hunnit smita ut i hallen och in på toa och direkt på toalettborsten. vi har inte hunnit vänja oss vid att behöva stänga efter oss när vi haft katt länge och varit tvungna att ha öppet hela tiden.

gjorde en provisorisk lösning och ställde barnvagnen i dörröppningen till vardagsrummet när jag spanade på teve. i samma veva upptäckte jag att det är nog läge att limma fast hörnskydden på bordet. hon ställer sig upp mot allt och är inte helt stadig på benen än.

igår skulle vi handlat lite mer stuff på ikea, men vi kom på det alldeles för sent. fick ett lås till dubbelskåpet som inte går att sätta vanliga dörrstopp i iaf.

1 kommentar:

Anlar sa...

Samma "problem" här! Vi har gjort lite lösningar och funderar på fler. Hittade faktiskt en grind för 30 kr på Emmaus på Backaplan förra veckan, men den har inte kommit upp ännu. //Kram