2010/02/08

sjukdom

de borde ha nåt annat namn på inskolningen. "infasning i samtliga sjukdomar som finns" vore ett er passande namn. nu har hon förvisso inte hunnit med hela registret, mer än dunderförkylning, hosta och feber med allmän orkeslöshet och gnällighet som följd, men mycket dagis har det inte blivit.

själv var jag i skolan i dagarna tre. då det visserligen är en ekonomiskt bra grej att skolan är belägen i stada, så kan jag inte slås av en känsla av avund då klasskamraterna som bor utomsocknes får chansen att bryta vardagsmönstret med att bo på hotell. jag får helt enkelt vänta ett år till internatdelen i ledarskap med samarbete och konflikt som ämne.

i veckan var det mycket fokus på förändringsbeteende. fick så mycket insikter om både nuläget och tidigare erfarenheter, så det nästan var skrattretande. men det är ju alltid lätt att se på det utifrån och kritisera än att ha koll på de verkliga orsakerna till varför saker inte når upp till de mål man satt upp.

nu ska här skrivas en rapport på projektsimuleringen som vi hade parallellt med föreläsningarna i ledarskap och projektledning. behöver dessutom titta på chocolat en andra gång, givetvis i utbildningssyfte.

Inga kommentarer: